Glas plaatsen in Sittard

Wilt u af van uw enkele glas? Dat is verstandig, want daarmee kunt u fiks besparen op uw energierekening. Ook als u te maken heeft met kapotte ramen, kunnen we nieuw glas plaatsen. Voor glas zetten bent u in de regio Sittard namelijk aan het juiste adres bij Glasherstel Spoed. Wij zetten alleen de beste kwaliteit ramen, die we bovendien vlug kunnen leveren. Zo bent u verzekerd van snelle service!

Gehard of gelaagd glas?

Er zijn vele opties die u kunt kiezen om te laten zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit gehard of gelaagd glas. Eerstgenoemde is lastig kapot te krijgen. De gelaagde variant heeft als voordeel dat het bij een harde slag nooit in zijn geheel breekt, maar hooguit voor een ster zorgt. Ook dubbel glas plaatsen kunnen we vanzelfsprekend voor u verzorgen. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden! Meer weten over de verschillende glassoorten? Op deze pagina vindt u aanvullende informatie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden? Of wilt u onze glasexperts meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar op het nummer 046 - 799 00 31. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen. Dan laten wij zo snel mogelijk iets aan u horen. Raam plaatsen? In Sittard en omgeving en zijn wij uw betrouwbare expert!